söndag 1 maj 2011

Ideér & funderingar på dragongatan 19

Bild:Google
För nån vecka sen surfa jag runt & läste Bloggar i vanlig ordning, & i en blogg fastna jag för denna bild. Jag vill minnas att den är från en tidning. Minns ej vilken. Jag visa den för min kära sambo & sa att det kanske skulle vara coolt att göra något liknande som TvBänk? Ja kanske. Och nu funderas det skulle det passa i vårat vardagsrum? Jag gillar att den slukar förvaring, inte så praktiskt med små barn kanske, men vad fasen man kan väl inte barnanpassa allt?

Vad tror ni?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tror det blir jättetjusigt... om ni orkar springa efter Elle hela tiden :) Barnanpassning är ju trots allt lite för föräldrarna också. Att slippa vaka som en hök!

//Rebban

Anna sa...

Jättefint! Antingen så gör ni det nu o kan få upprepa ordet NEJ ibland, eller så väntar ni tills det går förklara mer för henne... Men hur som helst, hon lär sig ju till slut. Jag vill inte heller plocka bort allt, men vissa saker (det jag är lite mer rädd om) har åkt bort eftersom jag inte orkar vakta o tjata hela dagarna.

Men SNYGGT kommer det garanterat bli!!

Emma sa...

MEN ja!!! Skitsnyggt ju!!!

Inreda Mera Hemma sa...

Vi gör det höst då hon har blivit mindre nyfiken, nu är det galet haha;-)Har nog med projekt nu:-D
Jag tror det kan bli snyggt, då får vita skåpen flytta till kontoret så det blir en "tom vägg" ( eller en vägg med en tavla;)