Vårat HusKöpte vi November 2009, en enplansvilla på 140 kvm, 4 sovrum kök 2 toaletter, 1 hall, 1 groventre med hall, Garage & tvättstuga. Perfekt hus & tomt för vår familj på 3 och hunden Maud
Så här såg huset ut då vi köpte det 2009
Planlösningen, vi har dock inte möblerna på samma ställe
Tankar om husets utsida

Vi har tagit bort fönster luckor & blomlådor på huset. Sen har vi tänkt sätta in 3   Stora Runda Fönster, 5 mindre, måla huset Falu Svart och sätta lite funkis prägel på det. Planen är sommaren 2012/2013

Vi har 2 altaner, 1 på framsida & 1 på baksida. Den på baksidan är delvis inglasad, vi funderar på glasa in hela, eller slå ut vägg mellan vardagsrum och altan och bygga större.
Altanen feamsida+ bro kommer Våren 2011 att byggas om + att ett tak med spots kommer att sättas in. Anledning att vi bygger då att vi beställt Fjärrvärme som kommer att grävas in Våren 2011, och att altanen är i dåligt skick. Jag har också en dröm om att byta ytterdörrar, Men vi har 3 st, vilket inte gör det så billigt. Men det är en liten dröm, 3 st vita, med runda fönster.

Sommaren 2011 ska alla fönster rustas.

TRÄDGÅRD

Vi har en liten lekstuga som behöver rustas. den kommer vi att rusta till Våren. Sen har vi rensat mycket buskar & ris som var på gården. Jag gjorde även en fin Kryddträdgård alá Ernst i sommar, som jag ser framemot att få odla i sommaren 2011.
Gärdsgården ska rivas och ett nytt staket ska byggas, våren/sommaren 2011. Sen ska vi så gräsmatta och ta bort lite stubbar.