lördag 26 februari 2011

Renovering etapp 2 våren 2011

StatusAteljén är riven & då tänkte jag att hallen 2 får sig en makeover dvs vitt. Vi köpte stora burkar med vit målarfärg som ateljen ska målas i, och då hallen, man slår 2 flugor i en smäll:-D Tidigare var det vitt i hallen fast väv och en kant. Inte superfint. Furutaket ska också målas vitt & dörrarna får sig en uppfräschning.
Före
I morgon startar vi. med att spackla. Allt är köpt utom golvet dit ut. Jag gissar att vi är klara 15 april. Får se om jag har rätt.

4 kommentarer:

Lina sa...

Skönt att göra två flugor i en smäll!! :) Blir nog riktigt fint! Gillar inte heller panelkanter osv så jag förstår!! ;) Lampan blev fin, blir sån skillnad när man byter sladd och knopp.

Måste också köpa en vaxduk, men jag vet inte vilken jag vill ha... 10gruppens är ju riktigt fina och ska man köpa så är de ju nu! :) Men egentligen skulle jag vilja slippa vaxduk överhuvudtaget, älskar vårt träbord! :(

Vi hörs! Kram

Inreda Mera Hemma sa...

Ja tror det blir bra:) jag älskar också vårat träbord men det far väldigt illa av att torkas så mycket:(

Jag var till Lina S igår och vi har nog tänkt beställa från www.tiogruppen.com blir det billigare frakt:) haka på!

Hoppas Ikea var trevligt kram

Lina sa...

Ja om ni inte har tok-bråttom!! ;) Har inte bestämt vilket jag vill ha... Men det är ju ett tillfälle som är dumt att inte ta vara på 50% och billigare frakt! :) Ska fundera över helgen, jag hör av mig! Jo vårt bord tar också mycket stryk trots att det är väldigt tåligt!

Tro det eller ej, men det var nästan inge folk på IKEA igår, vi fattade ingenting.. löning och allt?? Men vi var nöjda och kunde strosa omkring som vi ville! :) Någon gång ska det ju hända! ;) Kram

Inreda Mera Hemma sa...

Nej vi har inte tok bråttom innan 13 mars bara;) jag har ju min svarta vaxduk, vilken skillnad, slipper torka massor, en bra investering:) skönt med lite folk det tar bort lite nöjet då man är där och det är helt packat med människor och köerna är galna:( ha en fin söndag:)