torsdag 24 februari 2011

L ä n g t a nJag längtar och drömmer lite om sommar och att få sitta ut på altanen... Snart snart...

4 kommentarer:

Lina sa...

Kanske att det är kallt, men nu är ljuset tillbaka och solens strålar värmer på dagarna så liiiite vårkänslor får man ha!! :) Snart blir det varmare!! :)

Grattis igen till postern, har spanat på den ett tag, den är sååå fin!! Ska göra i ordning Märtas rum till hennes födelsedag, är det som gör en lite sugen! ;) Vi har ju typ bara rosa saker till hennes rum, saker vi fått.. :S Men nu blir det gult!

Inreda Mera Hemma sa...

Ja hoppas att mars blir varm. Skönt att solen äntligen börjar värma. Gult är fint, Rosa faller mig mindre i smaken. Jag har förbjudit att ge Elle rosa och hello Kitty det funkar än så länge;) nä men rosa funkar absolut i lagom mängd. 

Ja postern var kul att vinna:) den kommer nog att sitta i våran andra hall tror jag som jag rev igår ( projekt 2 startat) ryms inte i Elles rum.

Blir spännande att se Märtas rum blir nog superfint med den gula tapeten

Lina sa...

Märta får ha rosa trots att jag alltid hatat den färgen!!! Men det ska vara i lagom mängd! Just nu är det gult, rosa och limegrönt som är hennes färger dvs vårfärger/ påskfärger!?? Mitt hat mot rosa har börjat svalna lite, vilket nog kan vara bra och på tiden... men Hello Kitty hoppas jag att vi får slippa nu och för alltid!!! ;)

Spännande med ett nytt projekt! :) Vilken hall då? Den du målat blå?? Kramen

Inreda Mera Hemma sa...

Ja men det är fina färger :)

Nä det blåa älskar jag, det är just vid entrén i andra hallen
Bilder kommer i helgen:)))

Ha så kul på Ikea & ha en fin helg