Bild & recept Linnea Seidel
Till 4 portioner snabbcheesecake behöver du:
2 dl vispgrädde
200 g philadelphiaost
3/4 dl strösocker
2 dl frysta bär (jag hade hallon)
ett gäng digestivekex
om du har hemma: färska bär att dekorera med
Vispa grädden, inte allt för hårt. Blanda creme cheese med socker och rör i detta i grädden. Vispa tills du får en klumpfri kräm. Mosa sönder de frysta bären lite lätt och blanda i dem. Tag fram fyra tjusiga glas, varva söndersmulade kex med cheesecakekrämen och avsluta med färska bär. Ät direkt.
Självklart kan du ställa in glasen i kylen i väntan på att desserten skall avnjutas, men då kan bären safta sig lite och det blir inte så snyggt.
Lät mums
Svängde förbi Mio idag på väg hem från jobbet.
Fick med mig en hem. Svart & vit just nu 49:- perfekt i sommar då man har dörren på glänt:)
Längtar efter fjällen & sommar
2 kommentarer:
mumma, den där cheesecaken lät himla himla god :]
Jo den var riktigt god, gjorde den på jobbet. Jag ställde in skålen med gräde/cream cheese/socker/bär i frysen en stund innan. Blev super det också:)
Skicka en kommentar